?

Log in

No account? Create an account

闇のように 迫る真実

The truth pressing near like the darkness

(no subject)
famerkun

Written when I realized my Mokumoku would not be coming back…(so pardon any grammar mistakes…coz..sadness just do weird things to Nihongo’s Bunpou..ok?)

 

Kyou wa moku moku ga mitsukerarenakatta. Yappari shimekirenakatta mado kara dete itte…dokka he icchatta mitai na..

 

Ano yoru, watashi wa moku moku to isshoni asobitakattanode, cage kara mokumoku wo hanashita. Demo, watashi nemukute, nete shichatta. Neteiru toki, mokumoku ga watashi no te de asondeiru no ga kanjiteita. Mokumoku ga chatter wo shite kureta no mo kiita.

 

Shikashi sono toki, sono koe wa saigo no koe to omowanakattan da. Neru no wo tsuzuketa. Moshi,  sono koe wa saigo no wo shitteitara kanarazu me wo samashite, mou mokumoku wo hanasanainda!!!

 

Demo, sore wa mou osoin dayo. Koukai ga nai koto ga ienai. Tashikani, koukai shiteiru.

 

Anshin dekiru no wa, tada hisashiburi no chatter ga kikoeta koto da. Sore wa mokumoku ga watashi no soba ni ita toki ni shiawase datta to iu koto wo shimeshiteiru no darou ka? Sou to shinjitai.

 

Demo, mokumoku ni aitakute, aitakute, mou kono kimochi ga tamaranai. Namida ga tomarenakute, kokora ga kurushiinda. Sono kawaii kao, yawarakai kaminoke, nagakute omoshiroii shippo, zembu ‘miss’ shiteiru. Dou sureba iin darou?

 

Ima mo mokumoku ga watashi no ashi wo sono chiisai te de nobotteiru kanji wo kanjitai. Mou ichido kanjitai!!

 

Kyou, watashi ni totte taisetsu na sonzai wa ushinatte, torimodosu houhou mo nai.

 

Tengoku de mata aeru koto wo negatte, koko kara ganbaru tsumori da!!!

 

3 gatsu nijyuu ichi nichi

 

 

It’s ironic how Mokumoku’s disapearance date matches the day I’ll fly to Japan

 

 

21 March…maybe I should keep that in mind.


moku moku he...(speech contest)
famerkun


モクモクが教えてくれ たこと

 

 日本語の辞書を調べたら、「もくもく」と言う言葉は「黙って何かをし続けるさま」の意味を持っています。しかし、私にとって、「も くもく」はより深い意味があります。それは、たった4ヶ月ぐらい飼っていた私のペットの名前でした。4ヶ月はやはり短い期間だと思いますが、その間で、 『もくもく』ちゃんのおかげで前よりも私がずいぶん成長したきがします。

 

 『もくもく』ちゃんはモモンガという夜行性の動物です。朝は寝ていて、夜になると、とても元気になる生物です。『もくもく』ちゃん は初めて私の人生に入ってきたのはあるペットの店で去年の11月8日でした。そのモモンガの小さい姿を目にとめた瞬間に、ものすごくいとおしく感じまし た。それで、あまり考えずに買ってしまいました。『もくもく』と言う名前をつけた理由を聞かれたら正直言うと適当でした。その後で、漢字のレクチャーで 「黙る」の漢字を教われている時『もくもく』の意味を知って、あまり鳴らない『もくもく』ちゃんにちょうどいいと思いました。

 

 『もくもく』ちゃんとの生活はとても楽しかったですが世話をするのは大変でした。『もくもく』ちゃんは普通のペットと比べたらとて も複雑な動物です。毎日、新鮮な果物をやらなければならないし、たっぷりの運動が健康のために非常に必要です。ですから、私は一生懸命『もくもく』ちゃん の世話をしました。最初には、『もくもく』ちゃんも私もお互いのことを怖がっていたのですが、早く仲良くなりたかったですから、なるべく「もくもく』ちゃ んを小袋の中に入れて、クラスに持って行くことをしました。そして、日々が流れるにつれて『もくもく』ちゃんと互いに親しくなりました。私が読んだら、小 袋から顔を見せてくれたり、私が元気がないとき、黙々と私の手をなめてくれたり、『もくもく』ちゃんはとてもいい子でした。『もくもく』ちゃんが飛んでい る姿も、私の頭にのっているときも、足に上っているときも思い出すと心の中にあたたくなります。または、「ママのことが好き?」と聞いたら「もくもく」 ちゃんが私の顔に頭をこっするのが一番好きです。『もくもく』ちゃんは私の息子として感じて、日常の生活を幸せにしてくれました。

 

  しかし、その幸せな日々は続けませんでした。3月21日の晩、いつもどおり『もくもく』ちゃんをケージから出しました。部屋の中 で遊ばせたとき、私は疲れていたので、まもなく寝てしまいました。朝になって、目を覚ますともう「もくもく」ちゃんはどこにも居ませんでした。そして、窓 が一つちょっと開いていたことに気がついて、とても驚きました。『もくもく』ちゃんはもう外に行ってしまい、どこかで迷っているに違いません。そのとき、 『もくもく』ちゃんが絶対に帰ってこないと思うと涙が出てしまうぐらい悲しくてたまりませんでした。神様に『どうか、もう一度だけ『もくもく』ちゃんに会 わせてください』と何回も祈っていました。『もくもく』ちゃんは大丈夫かどうか不安で、元気な姿を見せてほしかったです。でも、待っても、待ってもその顔 が私の目の前に現れませんでした。一生も『もくもく』ちゃんに会えないことを受け入れようとしましたが、結局思い出すたび泣かないではいられませんでし た。

   

  でも、悲しい気持ちのまま行き続けるのはいやです。ですから、『もくもく』ちゃんとの最後の夜のことを思いっきり思い出して、わ たしが寝ていましたから微妙ですけど、『もくもく』ちゃんが私の手で遊んでいる事とうれしく泣いてくれたこともありました。『もくもく』ちゃんがあんなに うれしく泣いたのは久しぶりでした。たぶん、それは『もくもく』ちゃんが私のそばに居たときに幸せだったということを示しているかもしれません。どうして もこの苦しみを乗り越えるため、そう信じます。『もくもく』ちゃんが別の所へ行った理由は私のこと嫌いわけじゃなかったら、私がこの苦しいことが乗り越え られる気がします。

 

  ところで、自分がこんなに悲しく感じるのは、実はちょっとおかしいと思います。失ったのは、ただのペットで、飼ったのも長い時間 ではなく、半年も過ぎませんでしたが、何で『もくもく』ちゃんのことを思い出すと心が張り裂けそうと感じるのですか?それで、よく考えて、やっぱり気にな ることがあります。もし、あの夜の『もくもく』ちゃんの声はもう聞けなくなるのを知っていたら、必ず眠りから目を覚まして、もう「もくもく」ちゃんをけし てはなさないでしょう。でも、それはもう遅いです。たしかに、後悔がないとはいえませんけど、『もくもく』ちゃんが私の人生の中に居たのは一度も後悔した ことがありません。後悔しているのは『もくもく」ちゃんがそばに居た頃、一緒にすごした時間がちゃんと大切にしたかどうか自分もわからないことだけです。  

  こんな経験ができたからこそ、私は周りを新しく見えるようになって、深く考えさせられました。命を持っている生き物は、存在がそ れぞれで、まったく同じ生き物がこの世の中には生きていないと思います。ですから、一人の知り合いと別れて、後であの人の笑顔や姿をもう見られないかと思 うと切ない気持ちになるでしょう。そして、新しい人に会っても、別れた人との絆の代わりにはなれません。私のそばに居る人々、家族とか、友達とか、私に とっての存在は一人一人特別で、「もし失ったら、どう感じますか?」と考えるようになりました。しかし、『人間は別れ』。それほど分かっています。私たち の人生にいつ別れがやってくるかわかりません、別れも一つの運命です。ですから、後悔がないように、今一緒に居るこの時間を大切にして、そこで精一杯でき る限りのことが私たちにできる最善の道です。そうしたら、別れた後も、家族のように可愛がったペット、親しかった友人などと過ごした日々が私たちの大切な 思い出として、ずっと心に残っています。この思い出はお金では買えない貴重な宝物です。悲しみを乗り越えた後に、その思い出が私たちをあたたかい気持ちに させるでしょう。

    

  『もくもく』ちゃんは私の世界に居たことによって、私は前に気づかなかったことを学びました。他者を思いやる気持ち、他者から受 ける愛情の大切さ、自己責任の重要性もしっかり自分の中でしまっています。そして、何かを失って、取り戻す方法がないとき、乗り越える強さが必要で、現実 を認めて、行き続けるは重要です。または、過去ではなく、『今』という時間は未来を決定する力がありますから、今を大切しなければなりません。皆さんも、 大切な人と一緒に今という時間を大切にしましょう。

 

       以上です。


本当は、「このス ピーチに出て、モクモクについて話したら、モクモクの失った傷が少しでも癒せるかもな。。。」と言う考えでこのスピーチをしたけどな。。。

その想いは、薄くなったではなく。。。もっと何倍ぐらいにも強くなった。。。

苦しいほどね。。。

モクモクにまた会いた い。。。


....Hari kuar ngan Wana n Maman (part 2)....
famerkun
sumpah dah tak kuar dah pas ni sblm fly... gle penat n tak kemas bag scr kanpeki pon lagi...Aish.


tp ari ni mmg kene kuar pon... nak amek duit dari AAJ la katakan... (hehehehhehe)
so pegi la bawak kete sorang.. bile bawak sensorang nih mule la nak bawak dahsyat2. Tapi ble fikirkan eksiden lak nnt tak smpai jepun kang...lepaskan gak la pedal minyak tuh...

sampai AAJ nak cr parking...memule dah nak termasuk dah kat "Khas Ketua Guru Jepun" pasal kosong kan... aish...kang Professor Junichi nak ltk kete kat ne? so kua la blk..tgh reverse2 tuh..

"BUK!"

Allah...kebende lak yang aku langgar nih...uish.

aku terlanggar konkrete bulat tempat tanam pokok....kan dah retak...aish susah bebeno..
dapat masuk parking tuh. dgn segera g pejabat. (sanye nak tunggu pja n the gang..tp lambat sgt...so terpaksa le g sensorang)

g pejabat....

lepas dapat duit...so nk lepak bilik Jaafar sensei la nih... (dgn harapan dapat jumpe Pja....n tunggu call dr wana n maman)
masuk je tanye

"Sensei ingat saye tak?"

"Hm....kamu ni yang jual ubat kan? Jual jamu ari tuh..."

"Bukan!"

bertuah sensei. Memang sensei feveret klu bab lawak nih. "Saya bdk baru abis blajar kat cni."

"Oh...yang nak fly ni?"

So kitorang borak la pasal Toyama...die kate Toyama ni lawa...(mmg la sensei hehehe) macam2 lagi la..

 wana n maman call kate diorang dah sampai kat stesen u. kene g amek nih. ...tp jaafar sensei blom abis cakap lagi...
(Sori le korang kene tunggu lame...)

Sblm balik tuh sempat cakap ngan sensei klu nak wat orientasi kouhai baru..kene pertimbangkan gak la budak2 AAJ sendiri yang handle.. (walaupun kouhai batch 28 takdelah macam gakusei AAJ sangat pon...sbb takde didikan senpai batch 27 nih...)

maka die kate akan dipertimbangkan....

takpela sensei saya chow dulu.

lepas amek diorang nak tinggalkan kete kt AAJ. nak park la blk kan...

"BUK!"

Allah....aku langgar lagi....

"Aku langgar...lagi...Pagi tadi pon aku langgar gak.."

Wana n Maman pon gelakkan aku...kate klu minggu lepas takpe la gak...ni baru pg tadi pon tak ingat ke....

Aku langgar lagi ....

bulatan concrete yang same... ade due rekahan dah kat situ.... sori la konkrete AAJ....

Maa....secara positifnya aku dah tinggalkan peninggalan Sejarah kat situ bawah name aku...heheheheh......

kite edit cite kat cni...sbb malas nak cite pepanjang....

hm...kitorang pon sampai la dgn slamat nye kat yume kuukan... (naik teksi sbb aku tak ingat jalan XD)

nde....hehehhehe melantak la nyanyi kan....kali pertame nyanyi lagu Arashi sorang diri...rase feel die lain tau..takde org lain nak mori agaru ngan kite..klu salah nyanyi mmg....aiseh..tak leh cover? hehhehe. baru aku prasan ynag klu aku nyanyi mmg agak cepat sket (pja penah point out bende nih..)

...nak tau nape? sbb aku gle nak ikut penanda nyanyian kat lirik die hah...die gerak kat ne aku sebut je la...no wonder lari...tak ikut muzik kot aku nih... (mmg buta muzik pon...)

tp gle best. gle BEST....(takla se best menjerit cam nak mati nyanyi ngan Arashi-kai)

maman ngan flumpool die...wana ngan kankoku die....(aku nyebok je...tak kire la lagu ape pon...bantai je la...hancur lagu aku buat)

n sanye yang paling best tuh...sbb buat kali pertame nye Aku meng 'order' dr yume kuukan...kitorang amek aiskrim...yang mmg gle sedap n yakisoba....harge yakisoba tuh sepinggan RM 15....(0.0) Aku mmg gle...aku tau...

tp duit ni kat mate aku nak dibandingkan ngan makanan la kan....hm....(papa kedana aku nnt...) 
so takpelah...skali sebelom meninggalkan malaysia teringin gak nak makan kat situ...

Nihonjin pemilik kedai tuh...ade ke cakap ENglish ngan aku....Aku pon rase pelik sampai cakap "Yes! Yes!" gaya "Hai! Hai!"

Nihonjin tersebut: あ~あ、日本語大丈夫だったっけ?

私:はい、大丈夫です。(dengan nada yang pelik...sbb dah tak biase cakap nihongo)

XD

----list sensei yang aku jumpe ari nih----

1. Tomioka (keluar je dr kete terus nampak die)
2. Imai (waktu nak g pejabat)
3. Tanii (waktu nak g bilik Jaafar sensei)
4. Hoshino (waktu nak blah dr AAJ)
5. Jitsuhara (nak pegi CIMB bank...terserempak plak)

sesungguhnya telah ku berborak ngan mereka ngan nihongo yang teramat la heta...hehehhe sori la sensei-gata...gle hisashiburi tak cakap nihongo nih....

Azam lepas nih nak kemas bag se kanpeki yang mungkin n spend time ngan family...
......n untuk tak repeat the same mistake....dalam mase yang sangat singkat la....


Insya Allah.

....Hari kuar ngan Wana n Maman....
famerkun
fuh.....
kuar ngan diorang 10/3..hm hm..ari selepas taklimat JPA la katakan...n masih kat ryou lg...so sngla nak ajak kuar nih...
memule tuh maman ajak g tgk wayang...Alice tu hah alice yg tak reti2 nak dok dunia realiti..nak gak g maen kat wonderland die tuh...

haish...kite ni sensitip bab2 wayang nih...mane bleh g tgk wayang nih...nape? sbab mak aku tak kasi ler...bile mak dah tunjuk tgn BATSU tu...sah2 la HARAM bagiku melangkahkan kakiku ke panggung wayang tuh... so...aiseh...panjang lak cite...cume nak bitau Aku takleh g wayang je...awat pepanjang nih...

so...kite tukar le cdgn...Ice Skating ...
la pulak dah...kan DILARANG same skali bdk AAJ g maen ice skating nih??
kang tak pasal2 tak leh fly g jepun...hm hm...jd 2 nen sei balik dah....hm hm kene kawan ngan Abang Ali... hm ....takleh gak nih....tukar le cdgn laen..

KARAOKE?

ha...ade pon cdgn yang bleh di sansei kan....so pe lagi mesti la cdgkan Yume Kuukan...best tmpat die...kt Plaza Mount Kiara...tp maman kate jauh la plak..jauh pe nye...kan kat blakang tu jek... *tunjuk* (salah arah tunjuknye tuh...) hm hm...dah jenis tak cam jalan nak cakap pasal jalan ngan orang laen....kan Pja kan? *high fives Pja*

so untuk menyedapkan hati kami semua maka setujulah nak berkaraoke kat tmpat berdekatan ngan Time Square...hm...
aku ni da due tahun dok um tapi tak pernah skali pon jejakkan kaki ke time square..ye lah...memori burukku ade kaitannya ngan TS tu kan...
(gaduh ngan ayah waktu tuh wat pe..kan dah tak dapat men roller coaster...)

so..hari kejadian...juga merupakan ari kene check out kuar ryou...so babai la bilik kesayanganku...hehe....katil empukku..(yg disetujui oleh ramai org yang bertandang n landing atas katilku itu...) so..kemas kemas bilik tuh..igtkan sket je brg tinggal..rupe2nye berlambak lagi...tak muat nak sumbat dalam bag...so...kene la pakai bag plastik n kotak2 kasut..uish...brape kali entah naik trn lif angkat brg.....tp tu tsurai la nak cite..kite cite lepas bertolak ngan hana ke stesen lrt stesen u yeah~~!!

bese la stesen kan..beli tiket ..tunggu tren dtang,,ble dah dtg naek le....hm...tak menarik langsung...

sampai kat kl sentral...dah tu maman soh carik plak kl monorail...dan aku penah naik skali jek...tu pon ngan bapak...so mmg tak cam jalan...

Hana: kene jalan agak jauh ler...

serius ni Hana? aiseh..dahla tak makan pape lagi...waktu tu dah pukul 3.oo pm dah...aish...klu kene jalan nie kene isik gak fuel dalam perut nih...so aku pun membuat keputusan makan dulu...YEAH~~!!! (sori maman ngan wana kene tunggu lame gle kan...) 

setelah kenyang perutku membantai kfc maka bermulalah ekspedisi mencari kl monorail tu..hana yg shinpai pon hantar la aku kat deguchi kl sentral tuh..

Hana: turun bawah sini..then terus je..ikut jalan tuh..nampak zebra crossing tuh ko terus gak la..nnt smpai ah..

HAI! WAKARIMASHITA~!!!

so aku pon turun tangga ngan bangganye...then ade banyak bas la plak...aku pon terus jela...then sampai kat penghujung jalan tuh...cam gelap2 je...jln mati kot..uish tak brani la plak...so patah la balik aku n terpakse gak tanye kat abang penjaga tuh...

Abg Guard: Adik nak naek monorail k...bukan sini dik...depan sane tu ha..belok kanan..ikut jalan tau..

aiseh..kan dah termalu...tu la eksen tak nak tanye awal2 kan dah salah arah....cet. bazir mase n tenaga aku je...

aku pon ikut je la jalan tuh...

dan bile aku nmpak je zebra crossing aku pon melintasla....

'KL MOnorail --> 400 meter' datte..

400 meter lg ke hadapan...jauh kan tuh?  ke jauh bagi aku je? 400 meter bukan dah dekat ngan separuh kilometer k? kan? (tak yakin sbb dah lame tak kire mengire nih...) bantai la...drpd au dok pikir jauh tu..baik aku jalan....

smpai la ke stesen TUN SAMBANTHAN......ble aku naik je monorail tuh...aku tgk kat laluan perjalanan monorail tuh..aik?? ade lak stesen KL SENTRAL?? asal aku naik kat depan sket? TUN SAMBANTHAN?? aku musykil gler.......

tapi aku ketepikan la kemusykilan aku tuh....yang penting skang dapat jumpa wana ngan maman...

then sesampainye aku bukan maen girang nye aku~~~ lame gle tak jumpe kengkawan skola rendah berdue nih....so...aku mmg dah terlambat..baik cepat2 g karaoke....

g la...mane tau? AKA HAKO.....(pepaham la mane) uish..gle tak puas ati kot...list die langsung tak tersusun..tak tertulis pon nama ARASHI!!!

aku nak nyanyi ape camtuh??? cet. ade satu je.. A Day in Our life...hm hm

zenshin zenrei mezashite ku e
jibun torimodosu tame ni ue
atarashii nanika wo mitsukeru neee

kitto mata meguri au someday!!

hah tu jela aku ulang.... T____T nak nyanyi Re(mark)able......

maman pon tak puas hati...takde lagu Flumpool....aish takleh jadik nih...

bertuah aka hako....bertuah btol....

so nak pakatla ngan maman nak g yume kuukan la...baru puas ati..tapi itu cite di laen ari...

waktu blk...aku ngan wana turun kat STESEN KL SENTRAL....huh...tak ke peliknye tuh....
setelah disiasat..rupenye aku terlepas stesen ni waktu jalan tadi....

Wana: La..tak pandang kanan ke tadi?

Tak...kite kene pandang jalan yang LURUS.....

hana..ko kate terus je....aku pon terus la....rupenye aku telah membodohkan diriku ni n menyeksa kaki ini berjalan....
So kaki aku ble tau yang die telah di 'abuse'....mule la die nak ngada2 sakit...lenguh...
aish bertuah kaki ni....

................moral ari ni..... "Waktu jalan tuh..lihat la sekeliling...."

wassalam.

fu...hiking + cycling .....gle ah penat....
famerkun
Maka alkisahnya bermula pd mlm rabu...ari yg mmg tak produktif langsung sbb tak wat pape pon... hm...

tgh siap2 nk tdo tuh tetibab tepon yng hana pinjamkn berbunyi...kol 11 mlm.... "Hello? Awecchi?"

"Jom g hiking!"

"........." (Awe....ko bio benar....)

"Bile?"

"Esok."

"......." (Awe....ko bia benar benar....)

kelam kabutlah mntak izin kat bapak....hah yang pd ketika itu sudah pun terlentang di atas katil....

"Bah...esok kwn ajak kuar...hiking.."

"Hm? Kat mane?"

"Bukit blakang umah die..."

"...." aiseh...senyap plak abah ni...cam tak kasi jek....

"bah, klu tak bleh cakap je lah...fatin cakap ah tak bleh kat awe..." (BOLEH LAH BAH~~~!!!!!)

"tak yah pg la klu gitu.." aiseh....gyaku hannou la plak..

".....oh...." maka di kala aku mau give up...

"cane nak g?" tetibab Abahku bertanye...

(YEAY~~~!!! Sayang Abah~~!!)

Plan pun diteruskan...... 4 MAC 2010...

Takleh blah ble bangun lmbat ari nk shuugou nih.... kate nk shuugou kol 9.00...aku kol 8.30 pon blom kuar umah lg....dah lah kene tkr tren kat klcc....mati aku... T___T

Dari stesen serdang ke klcc....tp dalam ktm awe renraku memberi green light yg Otoko-tachi bleh amik kt Mid...kurang sket mase gune...

"Hah? Aku sorang jek?" (Cuak ler gini...)

"Anam ade."

"Ruru ade?" Orait. tahap ke'cuak'an aku turun ke tahap minima XD

Maka ku pun turun di stesen Mid yang begitu bertuah itu....dan renraku sam...

tut tut tut (tulis sms)

-aku dah kat mid.-

-Oh...ktrng lambat lg kot...jim br mandi...yg len g sarapan-

And here I was thinking that I'm the one waking up late.... (terkeluar gak English aku) mmg btul pon aku yg lmbt..tp tak expect la kene tunggu kat dpan skechers tu agak lamela gak...ehehe nasib baik ade NDS kesayangan aku...bantai la men pokemon...(natsukashii gle)

ble diorang smpai...maaa.... agak moushi wakenai gak la...sbb sam n ruru n jim kene sempit2 kat blakang....
ngan ruru asyik cakap "panas...panas..." gle rase bersalah kot.... >,<

adventure pon bermule dgn misi pencarian umah awe.... (dah bape kali pg pon aku tak ingat gak jlan...) 
Thing to note here....Ban bawak kete gle slamat kot~~ 0_0

aku yang dah terbiase dgn speeding n drifting n...well driving yang tak slamt tuh...rase (waaaaa....gle rase slamat....nemureru gurai datta yo)

Awecchi~~~~ (dah smpai umah awe ngan jayenye...thnx tu org yang ingat jlan gak walaupun samar2)

YOSH!! Ima kara shuppatsu da~~!!!!

Smpai kat Bukit Cahaya Seri Alam tuh.... GLE PANAS~~~!!! Tak wat pape pon panas gak.... (tu lah dtg lmbat lg....)

ktrng yang 2 jam behind schedule ni...nengok dah ade org yang dah nak blk dah pon...rase malu plak...

"Uih, diorang dah nak blk kite plak baru dtg.."

So...smpai2 je dah semangat nk amik gambo...cet. 'klik' 'klik'

then.. the main point for THAT day~~ BASIKAL!!!

mule2 eksyen nak beskal lame la....jimat konon.... then sume tkr nk beskal baru.... AAJ no Gakusei...yappa fuan ga iya da yo na...

awal2 lg dah ade pecah due jalan...nak pilih mane?

Abg kedai beskal: Naik jlan ni klu nak kurus...klu tak nak kurus amik jln sane...

!!! (yokei na koto iu na yo mou~~~~)

Then, aku pon tak tahu nape korang sume pilih jln yang nak kurus....

then kitorang kayuh la beskal naik bukit...gle cam nak mati....tp ble turun bukit WOAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA ......smpai kene brek sbb cuak tergolek..... then ktrng snap2 gambo lg....agak bangga la waktu tuh.. bkn sng kot skang nk naik beskal ni...kat jalan raya ade mati katak kang...

then ade....ape ntah tuh...haaa menara something la.... (bertuah menara tuh) die tulis situ (Lawatan anda tidak sempurna jika tidak menaiki menara ini.....) cam tu lah die tulis... byk cantek muke die...sempurna k tak..kocchi ga kimeru darou ga!! (cara Aiba cakap)

Awecchi waktu nih dah -jomlah jomlah-

aku lak -eeeee maji deeeeee????-

tapi aku kalah gak kt semangat Awe kn... (as always XD)
maka memori buruk memanjat tangga yang tak macam tangga pun bermule... aiseh.. 1 tangga...2 tangga...3 tangga.... ble nak smpai nih....

mmg gle pancit la....kaki lak mmg tgh lenguh waktu tuh....waaaaa kaeritai...walhal (pnjm dr fin) baru mule ekspedisi kn...
huhuhu...di kala kemelut nk memanjat tangga tuh...Ruru lak..."Ganbare Famer!!"

"HAI!!" tte kotaeru shikanakatta yo!! Semangat gak la ade org sokong kan...tp untuk 5 steps je kot....then lembik blk...XD

smpai atas...kitorang di smbut olh...NYAMUK~~~!!! BERTUAH KO NYAMUK~~!!!

then macam bese la... -klik- klik senyum -klik- 

then trn blk....jim cdg kt aku...die boleh tolak aku guling k bwh...cepat sket.... (hm....aku dah terfikir pon waktu tuh....tp nnt aku mati....tragis sgt la plak..tak psl2 jim plak jd murderer ...muahahah)

then ktrg pon cycle la k penghujung jalan...bertuah bukit nih...patut die buat la dlam satu pusingan ker....ni ktrang kene patah balik...macam nak mati je perasaan waktu tuh....kt taman kaktus tuh..sume org semangat nk tngkap gambo...tapi gle sori la....aku dah terbyg2 air ice je waktu tuh...gle tak tertahan kepanasan kan... then masyi lak call kan.. "Famer...aku bosan...." tulah masyi..sape soh blk awal2? tu lak tak plan...cube plan ngan aku nak balk awal k....bleh gak aku teman....

sorede....kitorang pon ngan kiseki nye dapat blk la ke tmpat permulaan kan... tgh jlan mmg gle ar... Bak pantun Ruru (satu bukit satu rehat..)

hehehe....rehat...minum byk2....g solat....then smbung jln laen lak....
nampak la padi....menghijau....."sawahmu terbentang meluas...." teringat lagu yg aku kene nyanyi waktu BTN ....warui omoide... T___T 

then ktrg g tmn burung....n binatang tp serius aku kate...sbb penat sgt...tak dapat nak tanoshimu lgsung kot....

ktrg ade la nengok...keldai k kuda...tak diketahui... tapi then minna cam sepakat kate nak balik....TDO.....



minna: kaerou ka....



sam semangat sgt... terkeluar dr frame gambo hah...

so...pengembaraan pon tamat le di situ..... hehhehehehe

blk makan ABC coklat~~~~~~~ ...tapi sbb penat kan..mkan pon tak larat.... cam BTN gak la... (Org laen makan ikan keli...(except jim)...aku lak makan yee meee...)

So...moral kat sini...lepas penat2..kene la isi blk perut tuh ngan makanan kang die merajuk kang susah...nangis perut tu..kluar la jus gastrik...then kite pon gastrik ler...... 

..........................sebelum aku merapu lg panjang..aku tutup catatan ari ni....di sini..... muahhahahahaha....

....(belated belated).... - Kuar ngan kengkawan skola rendah -
famerkun
so... cite ni patut ditulis pada ari yang aku kuar ngan kengkawan 2 la (tak ingat tarikh... ntuk org tak sensitif tarikh cam aku ni...wajar dimaafkan) ... tp waktu tu... ntah masalah laptop k...tenet takde ke... ma...so terpaksalah tulih ari ni... mwahahahha

So.. kite cam putar blk mase k ari tuh.... (anggap la aku tulis waktu ari tuh....)

ehehhehehe

maka sesungguhnya aku telah lambat untuk mengambil madi n kaer kat umah si madi... heheheh....sesungguhnya aku amat mahu meminta maaf kerana lambat 2 jam...(2 jam tuh... ntah bebudak aaj bleh maafkan k tak tuh...)

Apabila tibanya daku di perkarangan rumah madi...heheheh nampak la dia dengan.......BAJU FRILL  WEIH~~~!!! ((),0) OMG~~~

Hahahah... maka terbayanglah.. muke die waktu skola rendah dulu... uih..perubahan 360 degree tu...n kejutan kedua...KAER~~!!!

Ya Allah... lame gle tak nampak muke... sejak zaman pemerintahan due pengawas garang a.k.a. (KAER & FAMER) di SAMBBST ....XD

Boleh aku lupe nak panggil die ape......Khairun? Sah pelik...tu zaman darjah satu dulu... Ayun? tu mAdi yang panggil... Kaer....? hm hm hm..
cam betullah plak.. heheheh Kaer...sori;ah... due tahun tak panggil lupe la...

Then, kite pun lepas halangan pertama ...PERTEMUAN....

hehehhe... halangan kedua....cari jalan g ALAMANDA... hehehe maka sesungguhnya aku yang memng bendul jalan ini telah berjalan dengan dua org yang juga tidak berapa arif ttg jalan d PUTRAJAYA yang menyesatkan itu...

setelah berhempas pulas mencari...(siap masuk jalan mati lg....XD)(and sampai dpan mahkamah lg tuh...mmg sah menyimpang jauh...)

(kat sini kite edit bhgn abah marah n bende2 tak best tuh sume...)

setelah kembali k pangkal jalan... akhirnya dapat juga kami bertiga menjejakkan kaki d ALAMANDA....

kat situ ...kitorang wat dlm bahse jepunnya MACHIAWASE...melayu nye...(jumpe org kat ne...kot? hehehe) ngan  si pipah...peeps...pi....
haha...punya la lame tak jumpe...same je kot... mungkin klu ade perubahan pon..dah jd kurang menakutkan kot... (XD) walaupun memang diakui masih lg menakutkan...

Then...kitorang main bowling...bowling~~~ boling,,,,,  (teringat balingan madi yang penuh semangat....fuhhhhh....) walaupun dah brape kali maen....ttp tak lepas 100 markahnye.... T___T


Then then then....
(bhgn ni sanye yang plg nak cite...)
kitorang maen kat arcade!!! Nape aku rase arcade alamanda ni lg best dr mid nye??
pape pon... ktrg nengok ade game tumbuk2 nih...teringin lak nak maen....hehehehhehe
maka setelah memastikan tiada org len yang memrhatikan kami.... aku pon dengan excited nye.... menyerbu~~~

Bayangkan.... seseorang yang memakai jubah....menumbuk2 kt arcade,,,, hehehhehehe mmg tak masuk....sebab tu kot lepas abis maen tuh..sume org kerumun tgk...gle malu...(tapi sbb muke ni mmg dah tbal...taklah malu sgt kot~~)

setelah berjaya mencipta nama di arcade yang tersebut...ktrg pon g makan kat the chicken rice shop~~ makan nasi ayam~~ yeay~~!!!

hehehehehhe...lame tak makan ngan korang~~ (walaupun aku tahu akulah juara bab2 makan nih..)

ble sampai mase nak balik tuh...agak sedey gak sanye pisah ngan pipah... ntah ble kite bleh jumpe ek... aku menunggu surat cinta darimu~~  (klu aku tak blas sori ler....)

ptg tuh antar Kaer n madi....hm hm hm walaupun ringkas n takdela mewah sgt pon... tp kite dapat jumpe tu pon OK la gak kan...

KENANGLAH DAKU DLAM DOA MU~~


(Sanye ari tuh...Nurin pon ikut skali... tapi telah di edit ngan jayanya... mwahahha sori la adik kesayanganku~~)

The Fairy and Me - Chapter One
famerkun

The Fairy and Me - Chapter One

      

 The school’s library is always so quiet, giving off an aura of tranquility while a silent melody plays in the background. Well, at least I think I heard some kind of melody. Anyway, my work today only consists of rearranging new books on the shelves, typing in new data and…daydreaming?

 

I proceed to the “Fantasy and Mystery” section, a secluded area situated far back of the alcove of the building. Gracefully, I glide through between the spaces between two shelves and silently read down the list…

 

“Monsters and Beasts”…

 

“The legend of Willilowie Low”…

 

“What’s lurking…everywhere…” ?

 

Seriously, the titles are giving me the creeps…

 

As I finished with the newly arrived books, and were just about to continue to my other tasks, a big blue book on the far end of the topmost shelf catches my eyes. Hmm? I don’t think I have ever seen that book before? A new one? I don’t think other librarians are that dedicated to do my part of the work. They are more content ogling cute bookworms who visits here for the sole purpose of studying. Yeah, right.

 

While wondering why bookworms are not exactly my type, I tiptoed and stretched my hand to the strange book, enticed by the calming colour of the sea. I reached it and pulled it out along with some dusts…which fall into my face, into my eyes.

 

OUCH.

 

The book fell from my grip and with a thud it reaches the floor. Frantically, I try to get the eye-intruding-good-for-nothing piece of dust out of my eyes. After steadying myself, I positioned myself over the book and stared at it blankly as my long light blondish hair pouring over the now open book.

 

                              This book can only be seen by those pure of heart.

      Those who read until the last word of this book will have one wish granted.

 

One…wish?

 

My wish?

My only wish for now is to get a kind and loving boyfriend. If only my standards weren’t so high…

 

Too cool is a no-no.  Give me the goose bumps.

Cute is okay, but immature?  Bleh.

Normal is appreciated but ordinary is just plain boring.

 

Ah~~ the dilemma of a young fair maiden.

 

Or it’s just my hormone doing their job.

 

I continue to look at the book, taking in all the descriptions; pages are a bit worn out at the edges, brilliant blue wordings lined up nicely, and swirls, lots of them spreading and expanding to the end of each pages. The book seems pretty nice to me.

 

Well, no harm in trying to finish the book, right?

 

><><><>< 

 

“Ms. Wintermonth!” I heard my name being called as I finish reading the first chapter of the wish-granting book. Lazily, I straighten myself from my comfortable near-lying position and prop my hands on the information counter, searching the area for the source of disturbance. Brat. I do not appreciate my serene reading to be intruded. Especially not to a crush confession, wait, let’s correct that, another crush confession.

 

Standing in front of me is one 3rd year senior, tall, lean and smart-looking. He looks nervous and is twiddling his fingers in his sweater. I put on my business smile that I’m sure has helped me handle sticky situations before, “Yes, may I help you?”  

 

“Um, can we talk?”

 

We ARE talking now for God’s sake. Just get on with it! “What is it?”

 

“Uh, ah, how do I put this…Um…”

 

Hasn’t he made up his mind yet? Indecisive, lack of straight-forwardness, worse, he is making a fair maiden like me wait! I hate guys like this.

 

“I think…I like you…would you go out with me?”

 

You think? What the? There’s no way I’d fall for that lousy of a confession!

 

Trying to calm my composure, I breathe in deeply before spurting, “I’m more into the decisive, straight-forward and gentleman type of guy, so you don’t really fit those qualities, I’m sorry,” I said flatly, not giving him a second glance, I retreat back to my usual reading place behind the counter.

 

There was a sigh, the sound of foot steps retreating and I smiled triumphantly.  (rather, devilishly…so don’t bother picturing that.)

 

“There goes another broken-hearted man for today and he’s better than the guy this morning,” my colleague librarian, Jade says. “Crystal, you’re so mean and sadistic.”

 

“What?” I countered, annoyed. “It’s obvious that they’re not serious enough to be in a relationship,” I watch as Jade rolls her eyes, “I don’t just accept anyone to be the love of my life, you know,” I added in exasperation.

 

Liking someone is clearly not a game. I’m serious about it and it irks me that not all people seem to share my point of view. Just because you think that maybe you are attracted to someone, it does not always means that it is the real thing. What’s the real thing? I dunno. I have not experienced it myself but I’m sure I’ll know when I’ve found the real thing. Yeah, snort all you want. I don’t care. Hmph.

 

Crystal, he’s here again.” Jade nudges me to get my attention, so I tear my eyes away from my book. My eyes fall on a calm figure slouching on the table far on the side of the reading section. A hand moving up and down in a relaxing slow rhythm as his pencil scratches a piece of paper in his tattered sketch book. His movements can really lull me to sleep.

 

“Weird guy,” I voiced my thought and readies myself for another round of arrange-the-books-on-the-shelves work.

 

Putting the ‘invisible’ book together with my other things, (…Yes, others cannot see it. “Crystal? What are you doing? Day-dreaming?” Jade had asked when I was clearly reading.) I make my way to a pile of returned books and start to sort them according to the genres. Blue stickers for Teens, yellow for Humour

 

As I spin myself around to insert a book on its respective shelves, I accidentally knock into a table and that sends all my things scattered on the floor.

 

Holding in an exasperated sigh, I quickly started to pick up my things, mumbling all the way. Why do things like this just love to happen to me? Does God hate me that much? I looked around for the ‘invisible’ book wondering that maybe my heart just went impure with my last comment that I cannot see the book anymore.

 

Where did it go? I was just joking. God you do love me right?

 

“Ah!” I said, surprised. The book was in the hands of the guy who always sit by the window sketching nobody knows what. I winced. Maybe I should try getting his name sometimes.

 

The guy just examined the book in his hands, his eyes reading out the title engraved to the hard covers of it.

 

I walk towards him attentively, and when we’re in whispering distance I tugged his sleeves. “You can see that book?”

 

He looks at me, unblinking, probably trying to process whatever nonsense that I’ve just spewed.  Then, slowly, he nods.

 

With him still holding the book, I flip open the front cover of the book and open the explanation page. He reads on silently and then looks up at me, face full of questions.

 

“You do understand the English written right?” I asked impatiently, narrowing my eyes dangerously at him. Come on…come on…

 

Again, a nod. More likely he’s nodding to the book.

 

Okay, the guy hasn’t spoken a word but I think he’s doubting the wish-coming-true part. Well, even I don’t know for sure…

 

(PING!)

 

Oh, wait. That’s the sound of the light bulb of ideas in my head…hm…

 

“I have an idea!” I clapped my hands together as I exclaimed that. “Let’s see if it’ll happen then!”

 

He cocks his head to the side and  raises his eyebrows in question.  

 

“Our wishes! We’ll finish the book and see!”

 

He just stares at me.

 

“What’s that ‘What kind of mess have I gotten myself into’ kind of face you’re making?”

 

He quickly shakes his head in denial to my baseless accusation.

 

“So, it’s decided then!” I take the book from his hands and flip through the pages. “This book’s not so thick. I think we’ll finish it in no time!”

 

The boy, still silent, and since there’s no sign of hesitation I’ll take it as he has no objection.

 

…Okay, call me a pushover, yeah, but I need someone else in this! It’s not like I’ll easily meet some other guy who can actually see the book. Well, given that very few man with pure heart is left on the planet, I’m lucky to meet one. (Men, no offense here.) Besides, I don’t want to be called a psycho alone.

 

(You know? That Crystal claims that she’s reading an invisible book…isn’t that just weird? Haha!)

 

In that kind of situation…Better two than one, right?

 

Let’s put my pessimistic imagination aside…

 

“Let’s see…I’ll finish chapter three by the end of today…so why don’t you pick the book up after the chime? Hm?”

 

He nods his understanding a few times.   

 

“See you after the chime then,” I said with a wave and head towards the counter.

 

In the corner of my eye I can see him nodding again. I’m not sure why but that made me smile.   



                                                                                                 Chapter One done                         


The Fairy and Me - Prologue
famerkun

The Fairy and Me - Prologue

 

><><><>< 

 

The boy came again today. He always does. He sat by the large window and got his hair all mussed up by the flowing wind. And he pulled out a sketch book from his small back pack, back resting on the chair, left hand moving smoothly up and down adding details to his artwork. Every now and then, he would stop for a while to examine his work, speculating eyes scanned over the piece of paper before a soft smile forming at the end of his lips. Then, he would continue where he had left off.

 

Even though he’s in the building containing thousands of words, not even once had he tried to run his eyes over well-written stories contained in those books. His visiting here was for the sole purpose of stroking pencil leads into paper fibres. Why draw here? There’s nothing else to be captured into drawings least the lined up books on dusty shelves. Or so, people would think…

 

><><><>< 

 

Along the dusty standing bookcases lined up against the walls stands a girl. Her  slender fingers caresses the covers of knowledge stored in the form of letters. The girl took a few steps, then stopped. A sigh escape. Why would a young and beautiful maiden seemed so distressed? A maiden so fine shouldn’t be so lifeless…

 

Nevertheless, she looked like an empty shell…and there’s no doubt she’s feeling it too.

It’s a puzzle even she could not solve. What is it that she’s yearning for?

 

She’s a fair one. One with an ethereal beauty. Eyes as clear as crystals. Skin as white as snow. Hair as smooth as silk. She could be the epitome of a perfect maiden if it weren’t for her lips…

 

Her luscious lips seldom form any smiles. Why wouldn’t they now?

 

><><><>< 



Form 5 English essay test...this thing came out of nowhere... (The Mistake)
famerkun
Well, I do remember writing this thing.... and at that time I was actually proud of it... but now, when I read it through once again....why do I get that sinking feeling?? 気持ち悪いぐらいやで。。。

なんだか。。。ok...sebelum aku mule merepek lg...

                                                                                       THE MISTAKE

 

           "There he comes," I said in crystal-clear annoyance when Kim approached the door. He just responded with one of his smiles. Kim was a teacher at Osaka High and dressed smartly to represent one. Strands from his short walnut-coloured hair fell upon his bright hazel eyes as he made his way across the room towards his desk. He was such a contrast to my own dark and messy resemblance. Black, tired eyes and shoulder-length untidy hair, I could well pass as a drug-addict.

           But I was not a drug-addict. I was a smoker. Not a mere light smoker as my friends called me "cigarettes’ slave". I had been happy to carry that pet name around until a certain guy with bright hazel eyes told me to stop smoking. Yeah, this roommate of mine, Kim had been interfering with my affairs for the last three years. Ever since he moved in, not a single day passed peacefully without him nagging, "It's bad for your health," and blah, blah, blah. He should know how lucky he was that I refrained myself from stuffing my pillow into his big mouth.

          I did not think that there was a single soul in the universe who understood me. I came from a broken family. My parents used to throw things at each other when we lived together. I appeared to be relieved when all the screams and shouting ended with a divorce but no one knew that I was just pretending to hide my shattered heart. During that time of my life when I was enduring the pain of the loneliness that was put upon me, I had turned to smoking. When I smoke, all the anxiety and fear of what will become of me disappeared into oblivion. I felt truly at ease. Somehow, this feeling gave me a driving force to continue living.

         Then, one day, it happened. A fight between me and Kim broke out of pure hatred and misunderstanding. I lost my patience towards him and was on the verge of punching him in the face. "Give me that!" I roared as I tried my best to grab my box of cigarettes out of his grasp. "No, these are silent-killers! They'll kill you!" he shot back in desperation. "I don't care if I die! Nobody does!" and my voice echoed in the room that we shared despite the resentment that had been building in each and every muscle in my body. Suddenly, Kim coughed hard and crumpled to the floor. "What's this? You keep meddling in others' lives and neglecting your own health?" I said, mocking him. Kim did not respond. He had passed out and blood was running out from his mouth. I panicked and did the first thing that came into my mind. "Call an ambulance!"

          At the hospital, the doctor approached me assuming that I was a relative. I became speechless when he told me that Kim's lungs were corrupted by cigarette's smoke. "I'm afraid that he smoked so frequently that his lungs are in a very critical condition and this could be fatal," he added. I shook my head in disbelief, "Nonsense! He doesn't smoke…" and the realization struck me like lightning. A fact that I learned during biology suddenly clouded my mind. "A passive smoker suffers more when he breathes in secondary smoke…" I recited silently. It was my entire fault. Kim was dying because of me.

           I hurried pass the door to where Kim was serenely lying. Weak and white from all the coughing, he still managed to smile to me. And I cried. I cried violently beside him and apologized all the while. "Don't feel bad about yourself," Kim rasped out regardless of his sore throat. "I don't blame you," his words were accompanied by a smile. "But, do promise me one thing…". I listened to him with tears streaming down my cheeks. And then, with another mysterious smile, Kim closed his eyes and I howled in anguish as I had lost someone who actually cared about me.

           Ten years have passed since then. Now, I am a teacher at Osaka High and very contented with life. As I touched the soil on Kim's grave, a mysterious smile crept to my lips. "Thank you, Kim," I breathed out. "I stopped smoking because of you," because I promised him. I promised not to repeat the same mistake.     

                                                                                                    END


どう?気持ち悪いだろう?もう。。。むかつく。。。。 >x<

seriously......
Tags:

Don't remember when I wrote this junk...
famerkun
mwahahahahahha~!!! This is actually a short scene from my (discontinued) novel "Best Friends". There's Kimora and Shinichi...the best friends and...Akai...Kimora's ....scary big bro~!!! Mwahahahah...

Seriously, I really wanted to finish that piece of work but yeah, when you suddenly enroll into a course named RPKJ...I don't think you'll still have the time huh...OK... maybe I'll just forget about it.... Or maybe I'll continue... まあ.・・気がむいたらね・・・


A SCENE IN AKAI'S LITTLE KITCHEN

 

           'What the-?' Kimora spluttered as his bright green eyes widened in surprise. The attractive, green-coloured mixer he was expecting to produce nice drinks gave a great jolt and started to burst out all the ingredients that had been stuffed into it. 'Kimora-' Shinichi started, eyeing his spike-haired friend making a chaos in the little kitchen. The brown-headed boy quickly ducked under the table as grinded carrots flew towards him. 'You'd better find a way to stop it, Kim!' Shinichi bellowed over the sound the angry appliance was making. 'I'm-hell' only stopping to jump out of the way of chopped apples, Kimora hollered back, 'TRYING!!!'.

            Trying to live up to his words, Kimora struggled to get a hold of the trembling mixer but was jostled away by the great force of the rebellious appliance. Annoyed at the possible fact that the mixer probably had more muscle than him, Kimora gave the poor green thing a flying kick with a loud thud, resulting in pure turmoil as the mixer roared louder than ever. This act of lucid insolence earned an exasperated sigh from the golden-eyed boy which was then replied with a sheepish snort.

           Paying no heed to the prospect of any creeping danger, Kimora began to fling forks and spoons towards the unruly little green mixer. The moment the metal came into contact with the livid mixer, the green appliance came to a halt with a massive jerk. The kitchen fell into deep silence and anxious glances communicated. Both Kimora and Shinichi then approached the once-scary mixer and the latter peered into it. "I think it's dead," he said, pondering whether it was a reality that electrical appliances can really be stopped by merely metals. 

          The former of the two then poked the mixer and with an earsplitting screech, another jerk followed and Shinichi ensued with a face full of partially smashed ingredients including the traces of yellowish banana peels(???). The newly revived mixer seemed to plan a world-conquering mission as Shinichi wiped his face furiously with the back of his sleeves and Kimora cackled madly despite himself who was obviously at fault (Wahaha! Shin's wearing a face mask!). Unable to decide whether the trouble-maker Kimora or the dictator-like mixer annoyed him more, an irate Shinichi barked, 'Just pull out the plug, for goodness sake!'

          'Nice one!' responded the grinning boy. While Shinichi was holding back the strong urge to roll his eyes (and futilely in doing so), Kimora prepared himself for the encounter of life and death. He lounged and managed to grab the mixer's wires. The boy with black locks proceeded to tug the snake-like wire using his full strength. Then, with a deafening crack, the plug came out of its socket and the innocent mixer was dead in an instant. The hero turned swiftly towards his sidekick.

          'We're safe, Shin!' boomed Kimora in mocked delight. 'Yeah, sure…' said Shinichi curtly. 'Let's just clean this place up before your brother sees his beloved kitchen in total havoc…' his voice trailed off as the mentioned person came into view. 'What are you two doing?' Akai asked with an eerie calmness. The wrong-doers looked at each other, both were at a loss of words. While trying to find the right thing to say, Kimora muttered audibly and rather innocently, 'We're just trying to produce a new rejuvenating drink…' and then he continued with a slightly lower muffled voice, 'Using our "experimental" inedible ingredients…'     

                                                                                                                       
                                                                                                                                                                   
-END-

kukukuku (evil laugh) I just had to add that evil laugh...and "yeah!" to Kimora's victory against Akai... ii ko datta ne~
hahhahahah.... I don't think that I'm still able to write something like this ever again... I need to refresh my memory of English vocabulary before challenging another .. one-shot? maa...iika~

mwahahahahha~~~